В Каховці розшукують дикобраза, що втік

11 Березня 2021, 16:46

В Каховці місцеві мешканці раз-по-раз стикаються з незвичайним для нашого регіону представником фауни. Дикобраз, котрий втік із одного з літніх ресторанів, вже місяць мешкає в херсонському степу, і це починає хвилювати місцеве населення. 

Про це повідомляє МОСТ з посиланням на соцмережі місцевих мешканців.

“Сьогодні, гуляючи з собаками, моя сестра натрапила на дикобраза. Це було за зупинкою “Чумак”, де стоянка. Вона спочатку не зрозуміла, що це за звір, прийняла його за велику, змучену собаку, тому постаралася відвести від нього своїх собак, але одна собака погнала це чудо і через час повернулася до сестри дуже налякана.

Прийшовши додому, сестра виявила у собаки, що повернулася, в попереку величезний шип, який залишив їй цей звір. Судіть самі, що це. Але ми подивилися, що це шип дикобраза. Може його потрібно врятувати, адже там поле, де все отруєно, оскільки ворони там дохнуть. А це екзотична тварина, і вона може загинути. Ніхто не знає, хто або у кого жив, а потім втік, цей звір”, – повідомила у Фейсбуці Наталія Кулик. 

В коментарях під цим дописом місцеві зазначають, що тварина втекла з кафе “Аріса” та хазяї його активно розшукують. 

Дехто з каховчан вказує, що за втікача призначено винагороду.

За свідченнями очевидців, місячна “відпустка” в херсонському степу не пішла тварині на користь. Дикобраз виглядає кволим та поребує термінового лікування.