В Херсоні з’явиться новий храм. Зведуть його поруч з ТЦ «Європорт»

12 Березня 2021, 12:01

В Херсоні почалось будівництво нового християнського храму. Територія, відведена під церкву ПЦУ, знаходиться біля ТЦ «Європорт» на площі Перемоги в Херсоні.

Про це повідомляють в “Духовному фронті України” з посиланням на Херсонську епархію ПЦУ.

“На першому етапі планується будівництво невеликого храму за новітніми будівельними технологіями. Цей проєкт і майбутній храм можна назвати справді народним, тому що будівництво храму розпочалося виключно завдяки і за рахунок пожертв від звичайних небайдужих людей різного достатку, які всі разом зібрали необхідну суму грошей, щоб процес впевнено зрушив з місця.

Назавжди в історії залишаться імена простих людей, які були першими і внесли посильний внесок від чистого серця і з вірою в Бога і в цей проект, які хотіли і зробили все можливе, щоб храм на цьому місці відбувся”, – йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що Єпископ Херсонський і Таврійський Никодим 6 березня разом з представниками духовенства Херсонської єпархії ПЦУ і православної громади відправив урочистий молебний чин з освяченням першого каменю перед початком будівництва майбутнього храму громади Воскресіння Христового.