Пошуки Марійки Борисової закінчено. В Поліції заявляють, що її тіло знайдено

11 Березня 2021, 15:45

Нацполіція Херсонщини заявила про знаходження тіла 7-річної Марії Борисової, що зникла чотири дні тому на Херсонщині. Труп дівчинки знайшли в її селі. 

“Четверту добу поспіль  поліцейські Херсонщини продовжували пошуки 7-річної жительки с. Щасливе. Сьогодні під час повторного огляду території населеного пункту поліцейські виявили в сільськогосподарському приміщенні одного з домоволодінь труп зниклої дівчини. Наразі встановлюється причина смерті дитини. Слідчо-розшукові дії тривають”, – йдеться в повідомленні.

Як повідомлялось раніше, до пошуків дівчинки, окрім Нацполіції, було залучено ще службовців Нацгвардії. Для допомоги у пошуках, окрім імсцевих жителів, долучились до сотні активістів різних організацій з багатьох міст України.

Зокрема, видання “Актуально”  повідомляє про активістів з Запорізької області, що брали участь в пошуковій операції.

Зникнення дівчинки викликало великий резонанс у соцмережах. У Вайбері було створено окремий чат, в якому добровольці координували дії з пошуку Марійки.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що останній раз Марійку  бачили на місцевій автобусній зупинці, куди вона, начебто, вирушила щоб зутріти батька.