Поліція затримала підозрюваного у вбивстві Марії Борисової

14 Березня 2021, 21:38

На Херсонщині затримали підозрюваного у вбивстві 7-річної Марії Борисової. Дівчинку знайшли мертвою напередодні. Її пошуки тривали 4 доби.

Про це у Фейсбук повідомляє начальник департаменту захисту інтересів дітей та протидії насильству Офісу Генпрокурора Юлія Усенко.

“Сьогодні взяли під варту 52-річного підозрюваного у вбивстві 7-річної дівчинки у Херсонській області.
Дитину шукали чотири доби. Весь цей час після вчинення жахливого вбивства чоловік ховав тіло, а потім відніс до місця, де вже проходили пошуки.
Завдяки злагодженим діям поліції та ювенальних прокурорів Херсонщини підозрюваного встановлено по «гарячих слідах» – через дві доби після виявлення тіла дитини”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що Нацполіція Херсонщини заявила про знаходження тіла 7-річної Марії Борисової, що зникла чотири дні тому на Херсонщині. Труп дівчинки знайшли в її селі. “Четверту добу поспіль  поліцейські Херсонщини продовжували пошуки 7-річної жительки с. Щасливе. Сьогодні під час повторного огляду території населеного пункту поліцейські виявили в сільськогосподарському приміщенні одного з домоволодінь труп зниклої дівчини. Наразі встановлюється причина смерті дитини. Слідчо-розшукові дії тривають”, – йдеться в повідомленні.

Як повідомлялось раніше, до пошуків дівчинки, окрім Нацполіції, було залучено ще службовців Нацгвардії. Для допомоги у пошуках, окрім імсцевих жителів, долучились до сотні активістів різних організацій з багатьох міст України.