Очільникам міста та області влаштували закриту вечірку з оголеними дівчатами

28 Березня 2021, 16:45

На святкуванні Дня театру, куди депутат Херсонської обласної ради та директор Херсонського Драматичного театру ім. Куліша Олександр Книга  запросив перших осіб міста та області, поважних гостів розважали оголеним жіночим тілом. Вечірка була закритою, тож  про такий перформанс  херсонці дізнались лише із соцмереж учасників цього дійства. 

Про це повідомляє видання МОСТ. 

Серед гостей були помічені: голова Херсонської ОДА Сергій Козир з дружиною, мер Херсона Ігор Колихаєв, депутати міськради Андрій Дмитрієв та  облради Вікторія Гавренкова, директор Департаменту гуманітарної політики ОДА Михайло Лінецький, бізнесмени Садіяр Мамедов і Валерій Боржков та інші відомі і не дуже люди.

Ні про яку соціальну дистанцію, карантинний режим і маски, тут, звісно,  не чули.

Відео з номеру, в якому беруть участь напівоголені танцівниці, на своєму YOUTUBE каналі розмістило також видання МОСТ.

 

“Херсонщині пощастило, адже храм мистецтва, центр культурного життя всієї області – театр імені Миколи Куліша – знаходиться саме у нас. Театр розвивається завдяки акторам, режисерам, сценаристам, а також керівництву закладу, ” – зазначив у своєму поздоровленні до Дня театру Голова ХОДА Сергій Козир.

Нагадаємо, що схожий скандал вже мав місце під час святкування 8 березня у стінах ХОДА.

Тоді очільник області Юрій Гусєв пообіцяв, що всі хто брав участь в організації заходів до 8-го березня в сесійній залі ХОДА, будуть звільнені. Це стосується голови апарату Володимира Клюцевского, заступника Голови ХОДА Світлани Чепіги та керівництва управління культури, однак, звільнено було тільки Клюцевського.