Новокаховчанам обіцяють новий ЦНАП. В ХОДА опублікували плани його проєкту

16 Березня 2021, 15:34

Наразі у м. Нова Каховка активно ведеться будівництво ЦНАПу. Цей центр надання адмінпослуг, разом з ще п’ятьма подібними, включений до Програми «Велике будівництво». Всі вони отримають фінансування з ДФРР в розмірі 147 млн грн.

Про це повідомляють в ХОДА.

Будівництво цього Центру має велике значення для громади, насамперед для реалізації пріоритетних завдань регіонального розвитку. Також завдяки вдалому розташуванню новий ЦНАП матиме можливість обслуговування громадян Херсонської області, а також вимушених переселенців з тимчасово окупованих територій та АР Крим.

Проєктом також передбачається поліпшення благоустрою прилеглої території, її озеленення, оновлення пішохідно-транспортної схеми.

Окрім того, з відкриттям ЦНАПу вдасться  значно скоротити строки та процедури надання адмінпослуг, яких буде майже 700 в одному центрі. Центр повністю буде відповідати вимогам інклюзивності. Відвідувачі зможуть скористатися зоною для самообслуговування, отримати безкоштовну консультацію адміністратора.

На території Новокаховської міської ради проживає близько 70 000 жителів. Тож, кожного дня  користуватися послугами  ЦНАПу можуть до півтори сотні відвідувачів.

На онлайн карті “Великого будівництва”, щоправда, данного проєкту нам відшукати не вдалось.

Про впровадження програми “Велике будівництво”, зокрема будівництво доріг на Херсонщині, Ви можете дізнатися з нашого відео за посиланням.