На Херсонщині наркотичні речовини пересилають поштою

13 Березня 2021, 13:36

В місті Гола Пристань поліцейські затримали чоловіка, котрий отримав в одному із поштових відділень посилку з речовиною, схожою на наркотичну. Вилучене поліцейські скерували на експертне дослідження.

Про це повідомляють в ХОДА.

Як повідомив начальник відділення №1 м. Гола Пристань Дмитро Шульгін, оперативники встановили, що 31-річний місцевий житель замовив наркотичну речовину через мережу інтернет в одному із месенджерів. Підозрюваного затримали під час отримання ним відправлення у поштовому відділенні. В ході особистого огляду у чоловіка вилучили картонну коробку, в якій знаходилась наркотична речовина. Поліцейські з’ясували, що зловмисник замовив наркотики для власного вживання.

Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту». Підозрюваний затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, йому повідомлено про підозру. Слідство триває.