Фонд “Захист” спільно з USAID продовжують передавати медикам Херсонщини захисні костюми

29 Березня 2021, 14:32

У середу, 31 березня, в рамках програми «СтопВірус-Херсон» ще сім лікарень області отримають чергову партію захисних костюмів посиленої ізоляції. Проєкт ініційовано Фондом громади Херсона «Захист» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку USAID.

Про це повідомляють в ХОДА. 

Загалом за останні півроку допомога лікарням області, надана Фондом громади Херсона «Захист» за підтримки USAID, склала 22 тисячі захисних костюмів та 25 тисяч масок на суму більш як чотири мільйона гривень.

Так, на початку березня, Фонд громади міста Херсон “Захист” відзвітувався про передачу захисних комбінезонів херсонським медикам. Допопогу від цього фонду отримали чотирнадцять лікарень області. 

Серед них – Обласна інфекційна лікарня, що отримала на захист медиків дві з половиною тисячі костюмів на суму 411 250 грн (Чотириста одинадцять тисяч двісті п’ятдесят тисяч грн) та Херсонська міська – ім.О. і А.Тропіних – тисячу двісті п’ятдесят костюмів на суму 205 625 грн. (Двісті п’ять тисяч шістсот двадцять п’ять грн.).

Ця допомога стала можливою завдяки підтримці Агентством США з міжнародного розвитку USAID та діяльності Фонду громади Херсона “Захист” з подолання поширенню COVID-19 на Херсонщині.

Подробиці у відео.