Фонд “Захист” спільно з USAID передали херсонським лікарням дванадцять тисяч захисних костюмів

02 Березня 2021, 13:28

Фонд громади міста Херсон “Захист” відзвітувався про передачу захисних комбінезонів херсонським медикам. Допопогу від цього фонду отримали чотирнадцять лікарень області. 

Про це повідомляє голова правління Фонду Лариса Польська. 

“Завершили передачу 12 тисяч захисних комбінезонів. Останню партію отримали дві опорні лікарні обласного центру як такі, що мають найбільше навантаження з лікування ковідних хворих.

Обласна інфекційна лікарня отримала на захист медиків дві з половиною тисячі костюмів на суму 411 250 грн (Чотириста одинадцять тисяч двісті п’ятдесят тисяч грн), херсонська міська – ім.О. і А.Тропіних – тисячу двісті п’ятдесят костюмів на суму 205 625 грн. (Двісті п’ять тисяч шістсот двадцять п’ять грн.). Наразі ми впевнені, що на найближчий час, особливо із загрозою третьої хвіли медики цих опорних лікарень не будуть у розпачі.

Ця допомога стала можливою завдяки підтримці Агентством США з міжнародного розвитку USAID діяльності Фонду громади Херсона “Захист” з подолання поширенню COVID-19 на Херсонщині”, – йдеться в повідомленні.

Як зазначила пані Польська, загальна вартість переданих костюмів становить майже два мільйона гривень.

Раніше повдомлялось, що благодійна організація “Фонд громади Херсона “Захист” передала медикам першу в цьому році партію захисних костюмів. Ця партія складається з двох тисяч одиниць ізоляційного одягу нового типу, їх отримають три херсонські лікарні. Протягом січня-лютого Фонд “Захист”, за сприяння Агенції USAID, планує передати лікарням області загалом 12 тисяч костюмів.

Подробиці у відео.