До пошуку зниклої Марійки Борисової долучились службовці Нацгвардії та волонтери з інших міст України

10 Березня 2021, 15:12

На Херсонщині тривають пошуки 7-річної Марії Борисової, що зникла три дні тому. До пошукової операції долучились службовці Нацгвардії та волонтери з різних міст України. 

Про це на своїй сторінці в соцмережі повідомляє  Військова частина 3056 Національної гвардії України.

Нацгвардійці разом з поліцією та не байдужими громадянами намагаються встановити місцезнаходження неповнолітньої. Наразі, пошукові заходи тривають третю добу, до них залучено 30 бійців військової частини 3056 з двома службовими собаками.

Також надходить інформація про загони волонтерів з інших міст України, яки долучаються до пошуків Марійки на Херсонщині.

Так, видання “Актуально”  повідомляє про активістів з Запорізької області, що беруть участь в пошуковій операції.

“Цієї ночі актив запорізької організації «Пошук зниклих дітей» вирушив на пошуки школярки в сусідню область. «Актуально» поцікавився у громадських ходом пошукової операції. Так, близько 200 поліцейських і нацгвардейцев вже перевірили все село, опитали жителів, десятки волонтерів і кінологів прочесали поля і лісосмуги. У пошуках задіяли дрони. Як стало відомо, на даний момент запорізькі волонтери прочісують місцевість, проходять уздовж каналу в пошуках зниклої дитини. Але, на жаль, Машу Борисову знайти поки не вдалося”, – йдеться в матеріалі “Актуально”. 

Волонтери з Запоріжжя

Повторюємо прикмети зниклої : на вигляд 7-8 років, зріст 100-110 см., худорлявої статури, волосся світле довге.

Була одягнена: в чорну в’язану шапку, чорну куртку з сірим коміром, темно-сині спортивні штани з сірою смугою та рожеві чоботи.

Шановні громадяни! У разі володіння будь-якою інформацією – прохання терміново зателефонувати за номером (066) 249-26-98, (099) 050-97-00, (050) 511-52-50, (095) 847-38-02 або «102»”.

Зникнення дівчинки викликало великий резонанс у соцмережах. У Вайбері створено окремий чат, в якому добровольці координують дії з пошуку Марійки.