В Херсоні чоловік врятував двох хлопчаків, що дрейфували на крижині

22 Лютого 2021, 14:47

21 лютого, у Херсоні двоє восьмирічних хлопчаків прогулювались біля річки Дніпро, вийшли на крижину, яку швидко підхопила течія і опинились на ній посеред річки. На щастя, дітей помітив місцевий мешканець. 51-річний чоловік одразу дістав дюралевого човна, і хутко, працюючи веслами, поплив до дрейфуючих на крижині хлопчаків.

Про це повідомляють в ДСНС. 

Коли підплив до розгублених дітей, то по черзі зняв їх і помістив у човен. Вже підпливаючи до берега зауважив, що треба обов’язково батькам розповісти про цю пригоду. Хлопці так налякались, що тільки ступили на берег і дременули подалі від свого рятівника.

Ось така історія. З однієї сторони залишені без нагляду діти, які придумали скоротати своє дозвілля у такий ризикований спосіб, а з іншої небайдужість та чуйність сторонньої дорослої людини. Без сумніву, якби Андрій Старченко вчасно не прийшов на порятунок ця пригода могла б завершитись дуже трагічно.

Служба «101» щиро дякує сміливому херсонцю, якого обов’язково буде запрошено до Головного управління ДСНС для заохочення за порятунок дітей.