В Чонгарі під час пожежі загинув безпритульний

24 Лютого 2021, 11:53

23 лютого о 15:10 на номер «101» Генічеського району надійшло повідомлення від громадянки с. Чонгар про пожежу у покинутому будинку на вул. Садовій. За викликом виїхав підрозділ 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

Про це повідомляють в ДСНС.

По прибуттю рятувальників на місце події виявилося, що горить кімната покинутого будинку. На подвір’ї, біля входу до будинку, було виявлено тіло загиблого 40-річного чоловіка. Під час з’ясування обставин стало відомо, що він періодично проживав у покинутому будинку, оскільки не мав власного житла. Через годину пожежу було ліквідовано.  Ймовірна причина загорання – необережність під час куріння.

Також повідомляється, що на всій території України лише упродовж минулої доби, 23 лютого, в житловому секторі сталося 66 пожеж, 10 осіб загинуло!

Порушення правил пожежної безпеки, недотримання рекомендацій з правильної експлуатації приладів обігріву та пічного опалення, несправність електричного та газового обладнання — першопричини смертельних випадків на пожежах у приватному секторі.