У голосуванні за кращу поштову марку 2020 року беруть участь два блоки зображень з Херсонщини

12 Лютого 2021, 13:54

У 2020 році «Укрпошта» дивувала колекціонерів яскравими поштовими випусками. Сьогодні ж користувачам пропонують обрати кращі у трьох номінаціях:

  • «Краща поштова марка України»;
  • «Кращий поштовий блок України»;
  • «Кращий марковий аркуш України»;

У номінацію «Кращий поштовий блок» України потрапили два випуски, присвячені Херсонщині. Це тематичні блоки «Херсонська область» та «Маяки України».

Про це повідомляють в ХОДА.

Блок №33 «Херсонська область» демонструє багатство природно-заповідного фонду та значуще культурне надбання нашого краю.

Блок №35 «Маяки України» ілюстрований зображеннями легендарного Станіслав-Аджигольського заднього маяка та маякового комплексу на острові Бирючий.

Голосування триває до 19 лютого. Результати конкурсу буде оголошено 1 березня – у День народження сучасних українських поштових марок.

Взяти участь у голосуванні можна, залишивши коментар під дописом, або заповнивши гугл-форму за посиланням.

Крім того, можна надіслати лист-анкету із зазначенням кращого номеру у кожній номінації на адресу: Управління філателістичної продукції АТ «Укрпошта», вул. Хрещатик, 22, м. Київ, 01001.

Редакція “IPC-Херсон” долучилась до голосування та закликає всіх херсонців підтримати у цьому конкурсі марки із зображенням нашого регіону.