Сім лікарень Херсонщини отримали допомогу від Фонду “Захист” та USAID

23 Лютого 2021, 18:04

Три тисячі сімсот захисних комбінезонів отримають від Фонду громади Херсона “Захист” сім лікарень Херсонщини. Це – лікарня міста Нова Каховка та центральні лікарні Великоалександрівського, Голопристанського, Горностаївського, Нововоронцовського, Олешківського та Скадовського районів. 

Про це повідомили голова правління Фонду “Захист” Лариса Польська.

“Загальна сума допомоги лікарням цього разу становить більше 600 тисяч гривень. Це друга партія костюмів, що передається від нашого Фонду та американської Агенції USAID херсонським медикам.

У лютому 4200 костюмів нами вже було передано трьом лікарням обласного центру. Це захисні костюми нового покоління, також треба зазначити, що вони виготовленні в Україні.

До кінця лютого ми розраховуєм передати опорним лікарням Херсонщини ще три тисячі ізоляційних костюмів”, – розповіла пані Польська.

Також Лариса Польська зазначила, що ця акція була б неможливою без підтримки Агенції США з міжнародного розвитку USAID та фірми ANSERGLOB, що надала свої приміщення для тимчасового зберігання костюмів.

Як повідомлялось раніше, благодійна організація “Фонд громади Херсона “Захист” передала медикам першу в цьому році партію захисних костюмів. Ця партія складається з двох тисяч одиниць ізоляційного одягу нового типу, їх отримають три херсонські лікарні. Протягом січня-лютого Фонд “Захист”, за сприяння Агенції USAID, планує передати лікарням області загалом 12 тисяч костюмів.

Подробиці у відео.