ОПЗЖ першими висунули свого кандидата для проміжних виборів на 184 окрузі

05 Лютого 2021, 14:06

Фото ОПЗЖ

В ОПЗЖ визначились з кандидатами на проміжні вибори Народних депутатів України. На Херсонщині свої парламентські амбіції, очікувано, спробує реалізувати колишній “регіонал”, а нині заступник Голови Херсонської обласної Ради Єгор Устинов. 

Інформація про це розміщена на сайті ОПЗЖ.

 

Дата майбутніх виборів досі не відома, адже Верховна Рада так і не склала повноваження з Нардепа Ігоря Колихаєва після його обрання міським головою Херсона. Найвірогідніше, вони відбудуться в жовтні, тобто, фактично 184 округ майже рік буде без свого представника в Парламенті.

Серед інших претендентів на крісло у Верховній Раді від 184 округу називають директора Департаменту охорони здоров’я ХОДА Віктора Короленка, колишнього депутата від цього ж округу Івана Вінника та ще одного екс-Нардепа Миколу Дмитрука. Від партії Колихаєва “Нам тут Жити” на проміжних виборах, скоріш за все, балотуватиметься її номінальний лідер Геннадій Лагута. Не виключено, що у передвиборчі перегони включаються також і немісцеві політики, що полюють за мандатом Нардепа.

Єгор Устинов вже двічі претендував на крісло у Верховній Раді України, проте на виборах  у 2012 та 2014 роках довіри виборці йому не виказали. Останнім часом пан Устинов очолював «Херсонелектротранс». На чолі цього підприємства він потрапив у кілька гучних корупційних скандалів, про які докладно писав Центр журналістських розслідувань. 

«Херсонэлектротранс» и азбука коррупционера

Зараз Устинов є діючим депутатом Херсонської обласної Ради та обіймає посаду заступника Голови цього органу. Те, що представники ОПЗЖ плекають парламентські амбіції  на 184 виборчому окрузі, IPC-Херсон повідомляв ще в середині січня. Докладніше про ситуацію, що склалась та можливі варіанти її розвитку – в нашому сюжеті за посиланням.