Генічеські медики отримали захисні костюми від Фонду громади Херсона “Захист”

18 Лютого 2021, 16:58

Медики прикордонного Генічеського району отримали 17 лютого 2021 року від Фонду громади міста Херсон “Захист” благодійну допомогу у вигляді однієї тисячі комбінезонів посиленої ізоляції на суму 164 500,00 грн. (Сто шістдесят чотири тисячі п’ятсот гривень) задля захисту персоналу районної лікарні. який задіяний у лікуванні ковідних хворих.

Про це на своїй сторінці у соцмережі повідомляє директорка Фонду “Захист” Лариса Польська. 

 

Генічеські лікарі отримали наразі найбільшу кількість костюмів у порівнянні з іншими районними лікарнями, бо ми врахували віддаленість району від обласного центру задля організації допомоги їм ще у разі можливості.

Ця допомога стала можливою завдяки підтримці Агентством США з міжнародного розвитку USAID діяльності Фонду громади Херсона “Захист” з подолання поширенню COVID-19 на Херсонщині.

Це комбінезони нового зразка та посиленої ізоляції: матеріал – ламінований спанбонд щільністю 50 г/м² водостійкий; шви прошиті і проклеєні; має довгі рукави та антистатичну обробку, оздоблений еластичною стрічкою; тип застібки – замок-блискавка, регулюючі зав’язки на поясі та довкола шиї; комбінезон з капюшоном, еластична тасьма по краю капюшона, рукавів та штанів, яка забезпечує добре прилягання.

Нагадаємо, що благодійна організація “Фонд громади Херсона “Захист” передала медикам першу в цьому році партію захисних костюмів. Ця партія складається з двох тисяч одиниць ізоляційного одягу нового типу, їх отримають три херсонські лікарні. Протягом січня-лютого Фонд “Захист”, за сприяння Агенції USAID, планує передати лікарням області загалом 12 тисяч костюмів.