В Херсоні чоловік через ревнощі влаштував стрілянину та поранив водія-експедитора

05 Січня 2021, 15:09

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення від водія-експедитора одного з підприємств. Чоловік розповів, що вранці він з напарником доставляли товар у магазин. Під час розвантаження автівки на них напали двоє невідомих чоловіків, які з предмету, схожого на пістолет,  спричинили водію тілесні ушкодження, а у напарника забрали мобільний телефон. Після чого невідомі втекли. 

Про це повідомляють в Нацполіції. 

На місці події поліцейські з’ясували, що потерпілі отримали тілесні ушкодження від 26-річного херсонця. Зловмисник пояснив, що приревнував свою співмешканку (продавчиню магазину) до працівників підприємства. В ході конфлікту зловмисник дістав предмет, схожий на пістолет, та вистрелив в одного з водіїв, а у його напарника забрав мобільний телефон. На місце події викликали «швидку». Потерпілому була надана медична допомога. Наразі стан його здоров’я задовільний.

Як розповіла заступник начальника Корабельного відділення поліції Юлія Липовець, на місці події були знайдені дві гільзи від невідомого пістолета, призначено низку експертиз. Нині особа зловмисника встановлена. Поліцейські проводять заходи по затриманню зловмисника.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.4 ст.296 «Хуліганство» Кримінального кодексу України. Зловмиснику може загрожувати до 7 років позбавлення волі.