USAID пропонує Херсонським ОТГ долучитися до проєкту “МолодьТуТ”

13 Січня 2021, 14:12

Програма USAID “Мріємо та діємо” пропонує долучитися до проєкту «МолодьТуТ: створи простір молодіжних перспектив у своїй громаді» та покращити роботу молодіжного простору, а якщо такого немає, то створити новий.

Про це повідомляє USAID Ukraine – USAID Україна.

Заявки приймаються до 01 лютого 2021 року. 
 До конкурсу запрошуються ініціативні групи з:
? Київської (окрім міста Києва)
? Івано-Франківської
? Рівненської
? Херсонської
? Одеської
? Харківської областей
До ініціативної групи можуть входити:
?представники органів місцевої влади,
? громадських та благодійних організацій та будь-які інші представники громади, незалежно від посади та роду діяльності.
В рамках оголошеного конкурсу буде відібрано 1️⃣2️⃣ молодіжних просторів (попередньо дві ініціативні групи з однієї області), що візьмуть участь у програмі «Мріємо та діємо» в період орієнтовно з березня 2021 року до вересня 2023 року.
Участь у проєкті складатиметься з 2️⃣ етапів:
1️⃣ Запуску молодіжного простору: візити в громади з метою оцінки приміщення простору, організація дизайн-сесій з молоддю, навчання команд молодіжних просторів, проведення БУР-табору, облаштування приміщення у разі необхідності;
2️⃣ Діяльності молодіжного простору: розробка плану діяльності, стратегії розвитку та досягнення стійкості молодіжного простору. Відібрані команди пройдуть навчання з управління молодіжними просторами та отримають грант на реалізацію запланованої діяльності.
Більше про проєкт та як взяти участь за посиланням: МолодьТут: створи простір молодіжних перспектив у своїй громаді –