Сімферопольська “Таврія” розпочинає новий рік з новим тренером

04 Січня 2021, 13:04

Олег Федорчук очолив Сімферопольську “Таврію”. До останнього часу він тренував  новокаховську “Енергію”. Зміна тренера пов’язана з бажанням керівництва якісно поліпшити всі аспекти життєдіяльності клубу і вирішити амбітне завдання виходу в першу лігу.

Про це повідомляє сайт “Таврії” (Сімферополь). 

“Керівництво Таврії дуже грамотно підійшло до питання клубного будівництва. Вони хочуть, щоб клуб в цілому доріс до Першої ліги, що включає й роботу над інфраструктурою, і побудову клубної вертикалі від академії до першої клубної команди. Це те, що відрізняє серйозні футбольні клуби від тимчасових проектів. Можна «вискочити» вище, але щоб дорости до підвищення в класі – тут треба попрацювати”, – зазначив Федорчук.

59-річний фахівець вже був біля керма  команди з 2004 по 2005 роки, коли “Таврія”  демонструвала досить видовищний футбол. Тоді Олег Федорчук зайняв друге місце в опитуванні журналістів на звання «Тренер сезону в Україні», поступившись лише Мірчі Луческу.

Перед новим роком команду покинуло 8 гравців.  Новий тренер зазначив, що ця ситуація матиме певний вплив на подальшу кадрову політику “Таврії”.

“Я б хотів, у першу чергу, посилити опорну зону, правий фланг оборони, та й на інші позиції знайти цікавих футболістів, здатних не лише покращити конкуренцію, а й якісно посилити команду”, – зазначив Олег Федорчук.