Головний тренер сімферопольської “Таврії” дізнався про своє звільнення зі ЗМІ

08 Січня 2021, 13:46

Вже колишній головний тренер “Таврії” з Сімферополя дізнався про призначення свого наступника зі ЗМІ та соцмереж. Спеціаліста ніхто не попередив про можливу ротацію в команді. 

Про це повідомляє ua-football.

За словами Сергія Шевченко, котрий до останнього часу керував командою,  інформацію про те, що його звільнено, він отримав із ЗМІ, хоча його контракт діє до кінця сезону та жодних заяв про звільнення він не писав.

Більше того, кілька днів тому віце-президент “Таврії” Даниїл Репілевський у розмові з Шевченком підтвердив, що саме він – головний тренер і буде готувати команду до весняної частини сезону.

Як повідомлялось раніше, Олег Федорчук очолив Сімферопольську “Таврію”. До останнього часу він тренував  новокаховську “Енергію”. Зміна тренера пов’язана з бажанням керівництва якісно поліпшити усі аспекти життєдіяльності клубу і вирішити амбітне завдання виходу в першу лігу.

Про це повідомляє сайт “Таврії” (Сімферополь). 

“Керівництво Таврії дуже грамотно підійшло до питання клубного будівництва. Вони хочуть, щоб клуб в цілому доріс до Першої ліги, що включає і роботу над інфраструктурою, і побудову клубної вертикалі від академії до першої клубної команди. Це те, що відрізняє серйозні футбольні клуби від тимчасових проектів. Можна «вискочити» вище, але щоб дорости до підвищення в класі – тут треба попрацювати”, – зазначив Федорчук.