USAID презентує програми для розвитку аграрної сфери на Херсонщині

11 Грудня 2020, 11:41

Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) представить проєкти допомоги для мікро, малих і середніх агропідприємств та сільських громад цільових областей: Запорізької , Херсонської  і Миколаївської .

Про це повідомляють в ХОДА.

Запрошуємо виробників і переробників продукції у секторах овочів, фруктів, ягід, молока, м’яса, домашньої птиці (окрім курятини), аквакультури та солодощів, а також представників ОТГ і журналістів регіональних видань взяти участь у презентації. У вас буде можливість задати запитання щодо проєктів, які вас цікавлять, та запропонувати власні ідеї до співпраці.

На Херсонщині захід відбудеться 18 грудня на онлайн-платформі Zoom. Для того, щоб отримати запрошення із посиланням на зустріч, будь ласка, зареєструйтеся (посилання для реєстрації).

Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) – це п’ятирічна програма Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), що впроваджується компанією Кімонікс Інтернешнл. Мета програми: прискорення економічного розвитку сільських громад України, що потребують найбільшої підтримки, шляхом покращення управління в сільськогосподарському секторі, що сприятиме розвитку більш продуктивних, сучасних та прибуткових мікро, малих та середніх сільськогосподарських підприємств (ММСП).

Програма USAID AГРО пропонує ряд інструментів для мікро, малих і середніх агровиробників та сільських громад, з тим щоб збільшити продуктивність та доступ до ринків для агро ММСП, удосконалити підтримуючі функції у агросекторі (доступ до фінансування, іригація, агро-лабораторні і ветеринарні послуги, впровадження систем якості і безпечності продукції та інші), а також удосконалити нормативно-правову базу у аграрному секторі. Програма USAID АГРО допоможе збільшити доходи с\г ММСП і їхній доступ до фінансування та створити в Україні справедливий і прозорий ринок с\г земель, що зменшить корупцію в аграрному секторі.