Центр реінтеграції безхатченків просить херсонців допомогти теплими речами

08 Грудня 2020, 11:13

Центр реінтеграції безхатченків “Надія” конче потребує теплих речей. Мешканці Центру залишились без опалення та замерзають. 
Друзі, ви самі бачите, яка холоднеча на вулиці❗❄️ На жаль, в Центрі “Надія” не набагато тепліше. Трохи гріємось, як можемо, але вночі, щоб не змерзнути, мешканці ховаються під багатьма ковдрами. Ковдр вже не вистачає? Тому накриваємо сплячих зверху шарами з курточок та інших теплих речей. Але їх вже теж не вистачає?
Тому ?‼️ Alarm❗️Допоможіть❗️Будь ласка, хто що може: ковдри, куртки, светри ?– підвозьте на пр. Сенявіна 25. Особливо потрібні речі великого розміру для нового нашого мешканця: курточки та взуття 46-47 розміру.?
Якщо у Вас багато речей і складно привезти: зателефонуйте ☎️директору Центру “Надія” 0979202518, або напишіть? Валентин Лапицький. Можливо, домовитесь, як передати.

Як повідомлялось раніше, центр Надія замерзає❗️ Замерзає тому, що банально не може оплатити електроенергію⚡️ для обігрівачів. Тому що ми повністю залежимо від сусідів, в яких виробництво і, звісно, у нас оплата електрики теж за виробничим тарифом.

“Тому що були плани зробити власну лінію та оформити нормальний тариф, але це коштувало не менше 100 тисяч гривень.? І тому що ці гроші так виділила нам Херсонська обласна рада, але стараннями чиновників Херсонської обласної адміністрації, ми так і не змогли ці кошти отримати.☹️ В результаті мерзнуть ні в чому не повинні люди❗️❄️ А ми просто фізично не можемо оплатити електроенергію⚡️ для них”, – заявили фундатори Центру кілька днів тому.