На Херсонщині нардеп влаштував виборцям “рибний день”

16 Грудня 2020, 13:17

У неділю, 13 грудня, народний депутат України Олексій Ковальов роздавав в одному із сіл свого округу рибу. Великих живих коропів місцеві мешканці отримували у брендованих пакетах із прізвищем нардепа. Запис про це з’явився на публічній facebook-сторінці законотворця та на сторінці місцевої мешканки Вікторії Пасічник.

Про це повідомляють в русі  “Чесно”. 

“Святковий настрій має бути у всіх!
Хочу подякувати активним жителям Долматівської ОТГ, а також депутатському корпусу, які домогли мені доставити невеличкі, але корисні подарунки, людям які потребують допомоги”, – зазначив на своїй сторінці у Фейсбук нардеп.

Депутатка Голопристанької міської ради від “Слуги народу” Наталя Пашкевич повідомила, що роздача риби також відбувалась у селі Кардашинка, що теж входить у межі округу нардепа Ковальова, і була присвячена дню пам’яті святого Андрія Первозванного.

На фото, які опублікували жінки, є і сам нардеп, який посміхається на фоні автомобільного причепа з рибою та свого білого BMW X6.

Цікаво, що рідний брат нардепа, депутат облради від партії “Слуга народу” Юрій Ковальов є директором державного підприємства “Херсонський виробничо-експериментальний завод по розведенню молоді частикових риб”, що розташоване у місті Гола Пристань. Також Юрій Ковальов є засновником ТОВ “Рибоводна ферма — Ювент”. Згідно з декларацією брата нардепа, корпоративні права він передав третім особам в управління.

В коментарі ЧЕСНО нардеп повідомив, що держпідприємство не має жодного стосунку до цієї риби, бо розводить малька, а рибу він придбав у компанії свого брата.