Митниця Херсонщини та АРК отримала нового очільника

07 Грудня 2020, 15:02

На Митницю в Херсонській області, Автономній Республіці Крим і м. Севастополі, уже в статусі відокремленого підрозділу Держмитслужби, призначено керівника.
Про це повідомляють в Чорноморській митниці. 
Наказом Голови Держмитслужби від 03.12.2020 року,  виконання обов’язків начальника Митниці в Херсонській області, Автономній Республіці Крим і м. Севастополі покладено на Ігоря ХРОМОВА.
Чорноморську митницю Держмитслужби створено восени 2019 року, до зони діяльності якої входить Автономна Республіка Крим, місто Севастополь, Миколаївська та Херсонська області.
Внаслідок реорганізації створено Митницю в Херсонській області, Автономній Республіці Крим і м. Севастополі, до зони діяльності якої будуть входити Херсонська область та Автономна Республіка Крим і м. Севастополь.
Наказом Державної митної служби України від 07 грудня 2020 № 553, створено митні пости як структурні підрозділи Митниці в Херсонській області, Автономній Республіці Крим і м. Севастополі:
✅ митний пост «Каховка»
✅ митний пост «Крим»
✅ митний пост «Херсон»
✅ митний пост «Херсон – аеропорт»
✅ митний пост «Херсон – порт».
До свого призначення Ігорь Хромов був начальником  відділу митного оформлення №3 митного поста Кучурган та заступником начальника митного поста “Херсон-аеропорт”.