КПВВ на Херсонщині відвідали представники Великої Британії та Литви

03 Грудня 2020, 10:44

2 листопада з робочим візитом на адмінмежі з тимчасово окупованим Кримом побувала група дипломатичних представників Посольства Великої Британії в Україні, яку очолив Аташе з питань оборони комодор Королівських ВМС Тім Вудз.

Про це повідомляють в ДПСУ.

У супроводі Постійного Представника Президента України в АР Крим Антона Кориневича та Начальника Херсонського прикордонного загону полковника Юрія Чернова, представники Посольства Великої Британії відвідали КПВВ «Чонгар», «Каланчак» та «Чаплинка» . Там вони ознайомились з порядком здійснення пропускних операцій, інфраструктурою КПВВ та умовами служби прикордонників.

Під час зустрічі обговорювали питання соціально-політичної, оборонної та безпекової ситуації як в регіоні, так і безпосередньо на адмінмежі з анексованим Кримом.

За день до цього, із робочим візитом  на адмінмежі з тимчасово окупованим Кримом перебував Надзвичайний і Повноважений Посол Литовської Республіки в Україні Вальдемарас Сарапінас.

Посол Литовської Республіки в Україні, відвідав КПВВ «Каланчак» та «Чаплинка», де ознайомився з порядком функціонування КПВВ, умовами пропуску громадян через адмінмежу та роботою прикордонників в період дії карантинних заходів.

Особливу увагу було приділено інфраструктурі КПВВ та облаштуванні сервісної зони центру адміністративних послуг.