Гусєв залишив посаду Голови ХОДА, та пообіцяв піклуватись про область дистанційно

04 Грудня 2020, 16:30

Юрій Гусєв, вже колишній Голова Херсонської державної обласної адміністрації, провів пресконференцію за результатами  роботи його команди в області. Це була остання зустріч пана Гусєва з пресою на посаді керівника області. 

“Мене було призначено 11 липня 2019 року, тож на посаді я був майже 17 місяців. Президент під час свого робочого візиту на КПВВ “Чонгар” представив мене і одним з пріоритетних напрямів моєї роботи, як я зазначив тоді, окрім переробки та зрошення, буде ще й розвиток інфраструктури. В цьому році ми активно реалізовували програму “Велике будівництво”. Зокрема, в рамках цієї програми, було побудовано та відремонтовано 6 шкіл, 6 дитячих садочків, 127 кілометрів доріг, 8 стадіонів, 8 приймальних відділень”, – зазначив Гусєв.

Цікаво зазначити, що саме така кількість об’єктів на сайті “Великого будівництва” відмічено як заплановані, та якщо взяти з того ж сайту загальний ступінь  реалізації програми в області, то вона знаходиться на рівні  63 % від плану. 

Юрій Гусєв запевнив, що, не зважаючи на свій переїзд до столиці, продовжить опікуватися проблемами Херсонщини та слідкувати за розвитком регіону. 

“Я впевнений, що наш регіон має увійти в десятку лідерів по Україні за багатьма аспектами, та ми маємо величезний потенціал для соціально-економічного розвитку, реалізації інфраструктурних проєктів та залучення інвестицій”, – зазначив він.

Нагадаємо, що Юрій Гусєв офіційно склав з себе повноваження Голови Херсонської обласної державної адміністрації. Його призначено новим головою Укроборонпрома.