Гусєв за звичкою проінспектував будівництво мостопереходу в Херсоні

20 Грудня 2020, 13:13

Директор Укроборонпрому та колишній очільник Херсонської ОДА знову відвідав догобуд в обласному центрі. Юрій Гусєв на даний час ніякого відношення до будівництва об’єкта не має, проте наголошує, що несе відповідальність перед людьми та президентом за його добудову. 

Про це повідомив сам Гусєв на своїй сторінці у Фейсбук. 

“Я обіцяв Президенту України Володимиру Зеленському і громаді Херсонщини, що перша черга мостопереходу, який будується в рамках програми Велике будівництво, буде запущена вже у травні 2021 року.
І стримати слово – це питання відповідальності перед людьми та перед Главою держави. Навіть попри те, що я більше не очолюю Херсонську ОДА, я буду і надалі супроводжувати цей проєкт. Сьогодні над його реалізацією працює команда на чолі із т. в. о. Голови ОДА Сергія Козира.
Це люди, яким я довіряю і яких підтримаю на усіх етапах завершення будівництва. Роботи тривають і у вихідні.
Херсонщина – моя рідна область. Мостопереходу бути!” – зазначив Гусєв. 
На вебкамерах, розташованих на будівництві, справді і в неділю можна спостерігати активність робітників.

Як повідомлялось раніше, Будівництво мостопереходу “Таврійський-ХБК” вчергове подорожчало. Тепер ця сума складає вже 1 576 454,468 тисяч гривень. Про це повідомляє видання NovaMedia, посилаючись на  розпорядження Про затвердження проекту “Будівництво шляхопроводу “, що підписав виконуючий обов’язки голови Херсонської ОДА Сергій Козир.

Цим розпорядженням затверджено проект «Будівництво шляхопроводу по просп. Адмірала Сенявіна – вул. Залаегерсег у м. Херсоні (корегування проекту)», розроблений ТОВ «Інститут комплексного проектування об’єктів будівництва».