В Херсоні замерзає Центр реабілітації безхатченків

28 Листопада 2020, 12:56

Херсонський центр реабілітації безхатченків “Надія” потребує допомоги небайдужих. Мешканці Центру залишились без опалення та замерзають. 

Про це повідомляють на сторінці Центру “Надія” у Фейсбук. 

Так: центр Надія замерзає❗️ Замерзає тому, що банально не може оплатити електроенергію⚡️ для обігрівачів. Тому, що ми повністю залежимо від сусідів, в яких виробництво і, звісно, у нас оплата електрики теж за виробничим тарифом.
Тому що були плани зробити власну лінію та оформити нормальний тариф, але це коштувало не менше 100 тисяч гривень.? І тому що ці гроші так виділила нам Херсонська обласна рада, але стараннями чиновників Херсонської обласної адміністрації, ми так і не змогли ці кошти отримати.☹️ В результаті мерзнуть ні в чому не повинні люди❗️❄️ А ми просто фізично не можемо оплатити електроенергію⚡️ для них. ???
Звісно: будемо думати, що з цим робити. Ми не можемо дозволити, щоб хтось змерз та захворів, тим паче під час епідемії.? Але дуже просимо вашої підтримки❗️ В кого є можливість – то коштами (ми ще не отримали рахунок? за електрику за два місяці – навіть страшно уявити, що там за цифри). А також просимо підтримки поширенням цього посту.? Можливо, розголос приверне увагу небайдужих❗️
?Сподіваємось також, що нова обрана влада не буде байдужою і зверне увагу на знедолених людей в нашому місті. Та буде допомагати людям, які ними опікуються, а не відбирати в них останнє. Тому що це наша спільна проблема і питання добробуту міста й області.
Для меценатів нагадуємо наш рахунок ?Приватбанк 5363 5420 1245 5219 Лапицький В.О. ?PayPal: nadiya.center@gmail.com
Вдячні кожному за підтримку❗️

Подробиці у відео за посиланням.