В Херсоні Нацполіція затримала наркокур’єра, що займався “закладкою” наркотичних речовин

28 Листопада 2020, 12:10

Працівники Дніпровського відділення поліції спільно з нацгвардійцями затримали 19-річного  херсонця, який робив закладки з наркотиками. У молодика вилучили більше 30 доз наркотичної речовини, схожої на амфетамін.

Про це повідомляють в Нацполіції. 

Вчора, під час патрулювання Дніпровського району, правоохоронці помітили підозрілого чоловіка, який щось ховав у кущах. Поліцейські з’ясували, що молодик робив закладку з наркотичною речовиною.

Як розповів начальник Дніпровського відділення поліції Олександр Воропаєв, «закладчиком» виявився 19-річний херсонець. Під час поверхневої перевірки у нього вилучили пакетики з білим порошком, схожим на амфетамін. Також в кармані у хлопця знайшли чернетку з іменами потенційних клієнтів та дозами по грамам. Вилучене направили на дослідження. Наразі поліцейські встановлюють канал надходження наркотичної речовини та можливі місця збуту.

Нині підозрюваний затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.  Відкрите кримінальне провадження за ст.307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Молодику може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років. Досудове розслідування триває.