На Херсонщині у ДТП потрапив рейсовий автобус. Є загиблі та постраждалі

09 Листопада 2020, 13:53

Під Херсоном перекинувся рейсовий автобус, що здійснював маршрут “Садове-Херсон”. Загинули дві жінки  1966 і 1978 років народження та ще 10 осіб отримали травми різного ступеню важкості. Серед травмованих – дві дитини. 

Про це повідомляють у Нацполіції. 

“Як розповів начальник відділу слідчого управління обласного главку поліції Дмитро Думанський, на місці ДТП поліцейські попередньо встановили, що 51-річний водій маршрутного автобусу «Еталон», рухаючись з с. Садово в напрямку с. Антонівка, не обрав безпечну швидкість руху, внаслідок чого з’їхав в кювет та перекинувся.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди загинули дві жінки віком 42 та 54 роки, близько 10 травмованих.  Наразі на місці ДТП працюють слідчі обласного главку поліції. Встановлюються всі обставини події”, – йдеться в повідомленні.

“Голова ХОДА  Юрій Гусєв на своїй сторінці у Фейсбук розповів про подробиці аварії. 

Оновлена інформація по смертельному ДТП на Херсонщині!

09.11.2020, 06:57, Херсон, смт Антоновка, біля військової частини, повідомлення про ДТП отримано від свідка. Перекинувся рейсовий автобус “Садове-Херсон”.

На місці ДТП надана допомога 18 постраждалим. З них: 2 дитини (дівчинки 15р. та 17р.), 15 постраждалих доставлені в ХОКЛ та лікарню ім. Тропіних. Водій залишений на місці (травм не має). 2 загиблих (жінка. 42р., та невідома жін. біля 50р.), залишені на місці травми несумісні з життям. Працювало 10 бригад Е(Ш)МД”, – повідомив Гусєв.

Також очільник області під час селекторної наради дав доручення надати допомогу родинам загиблих.

Попередня правова кваліфікація – ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». За порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до загибелі кількох осіб, передбачене позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.