Більше 50 дітей загиблих на фронті херсонців отримають подарунки від Миколая

23 Листопада 2020, 15:59

Цього року на День Святого Миколая, завдяки управлінню соціального захисту населення ХОДА, усі діти (більше 50-ти) полеглих за свободу та незалежність України мешканців Херсонщини отримають подарунки від Святого Миколая.

Про це повідомляють у херсонській “Самообороні”. 

Відповідно до “Програми соціального захисту людей похилого віку, осіб з інвалідністю, підтримки сім’ї, утвердження гендерної рівності та протидії торгівлі людьми на 2020-2024 роки”, затвердженої рішенням Херсонської обласної ради від 29.12.2019 року передбачила можливість проведення акції “Подарунок від батька”, запропонованої ГО “ЄДИНА РОДИНА ХЕРСОНЩИНИ” на чолі з Александром Сторчеусом”,- йдеться в повідомленні.

Такі акції підтримки дітей, батьки яких загинули у війні на сході України, є традиційними для “ЄДИНОЇ РОДИНИ ХЕРСОНЩИНИ”. Так, у Херсонській області працює програма «Портфелик». У рамках програми, усі діти полеглих за свободу та незалежність херсонських захисників України отримають до старту нового навчального року подарунки у вигляді канцелярського приладдя. Це більше 50-ти дітлахів у Херсоні та в області.