В Каланчацькому районі Херсонщини загинув військовослужбовець

02 Жовтня 2020, 12:10

1 жовтня в одному з сіл Каланчацького району  було виявлено на посту тіло 26-річного військовослужбовця з тілесними ушкодженнями. Попередня причина смерті – механічна асфіксія. Остаточну причину загибелі має встановити судово-медична експертиза.

Про це повідомляють в Нацполіції. 

“Працівники Кланчацького відділення поліції провели першочергові слідчі дії та з’ясували, що у скоєнні злочину обґрунтовано підозрюється 25-річний військовослужбовець, який заступив на чергування разом із потерпілим. Попередньо встановлено, що між двома чоловіками виник конфлікт на ґрунті неприязних відносин, внаслідок чого 25-річний чоловік задушив 26-річного колегу“, – йдеться в повідомленні.

Нині військовослужбовець затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Проводяться необхідні слідчі дії. 

Нагадаємо, що завдяки використанню нововї системи відеоспостереження  були розкриті: 4 умисних вбивства, 15 угонів транспортних засобів, 35 пограбувань та розбійних нападів та 60 крадіжок загальною сумою збитків більш ніж 6 мільйонів гривень. Також поліцією було встановлено 170 автомобілів, що використовувались при вчиненні злочинів.