В Бериславі невідомі розгромили офіс ОПЗЖ та облили партійців зеленкою

19 Жовтня 2020, 13:35

17 жовтня , близько 21:00, в квартиру одного з мешканців міста Берислав вдерлись 5 зловмисників та викрали ноутбук у одного з гостей господаря квартири. Також одного з осіб, що знаходились в квартирі, було облито зеленкою.

Про це повідомляють у Нацполіції. 

Встановлено, що господар квартири –  кандидат у мери міста Берислав та кандидат в депутати облради. В його квартирі відбувалось засідання представників однієї з політичних партій.

На засіданні були присутні ще троє гостей, всі кандидати в депутати районних або міських рад. В цей час в незачинену квартиру зайшли 5 зловмисників в масках. Погрожуючи битою, один з злочинців забрав у 49-річної гості ноутбук. Інший зловмисник облив всіх присутніх зеленкою, після чого невідомі покинули квартиру та пішли в невідомому напрямку.

Голова обласної організації ОПЗЖ на Херсонщині Єгор Устинов цю інформацію підтвердив. 

“Шестеро молодиків у масках і з битами в руках увірвалися в офіс ОПЗЖ, де на той момент перебували партійці. Невідомі, погрожуючи фізичною розправою, відібрали ноутбук, облили зеленкою наших кандидатів і зникли в невідомому напрямку”, – повідомив Устинов.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група та керівництво Бериславського відділу поліції. Наразі поліцейські проводять першочергові слідчо-оперативні дії. Злочин знаходиться на контролі у керівництва поліції Херсонщини. Відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.187 «Розбій» Кримінального кодексу України.

Як повідомлялось раніше, в ніч на 23 січня в Херсоні зайнявся офіс так званої “Партії Шарія”.