На Херсонщині дитина впала у 15-метровий колодязь

22 Жовтня 2020, 12:38

21 жовтня о 15:44 на номер Служби «101» м. Олешки надійшов виклик із села Козачі Лагері. Тут на приватному подвір’ї впала у 15-метрову водозабірну свердловину семирічна дівчинка, дно якої було практично сухе та піщане.

Про це повідомляють у ДСНС в Херсонській області. 

Крики дитини почули дорослі і одразу кинулись на порятунок. За попередньою інформацією, вдома була лише мати, тому саме сусід по вмонтованій трубі спустився на дно колодязя аби заспокоїти маленьку і знаходився  поряд з дитиною до приїзду рятувальників.
Вже надзвичайники за допомогою спеціальної мотузки та обладнання дістали спершу дівчинку, а потім і чоловіка. Видимих пошкоджень у дитини не було, вона жалілась лише на те, що болить ніжка.
Наразі дівчинка знаходиться у лікарні. За попередньою інформацією, у неї діагностовано відкритий перелом правої голені.
Ось така пригода із щасливим фіналом. А опинилась дитина  у колодязі через те, що спершу на його дно потрапила іграшка, за якою дитина і потягнулась.

Нагадаємо, що  8 червня о 13:54 каховські рятувальники отримали повідомлення про те, що двоє людей, хлопець та дівчина, плавали на матраці в річці біля берега села Малокаховка. Але здійнявся сильний вітер й відніс “мандрівників” майже до берега міста Берислав.Власними силами відпочиваючим не вдалося справитися з хвилями та вітром, тому на допомогу звернулися до рятувальників Каховського підрозділу ДСНС. Вже рятувальники повернули людей до  рідного берега