Голосування на Херсонщині почалось з невеликих порушень. Люди голосують в чергах

25 Жовтня 2020, 10:19

Фото КВУ

За інформацією КВУ, всі виборчі дільниці на Херсонщині, на яких ведуть спостереження їх представники, на 10 годину ранку відкриті та працюють в штатному режимі. 

Про це кореспондентам IPC-Херсон повідомив координатор  КВУ в Херсонській області Дементій Білий.

Також спостерігачами було зафіксовано кілька порушень. На кількох дільницях області спостерігалась затримка з відкриттям дільниць. Так, у Верхньому Рогачику це було спричиненно проблемами з сейфом, де зберігалась документація. 

На багатьох ВД в Херсонській області натовпи людей всередині та поза приміщенням для голосування.
Найбільш нетерплячі вже голосують поза кабінками.
На фото:
Херсон Виборча дільниця 650741 виборці почали заповнювати бюллетене на столі в приміщенні дільниці. Кажуть, що їм так зручно.
Херсон. в багатьох приміщеннях для голосування зранку черги. Частина виборців не витримує. Так, на ВД. 650783 виборець проголосував прямо в черзі, заявивши, що не хоче більше стояти. Поліція в окремих випадках допомагає розрулювати черги.
ВД 650783 тільки після втручання спостерігача КВУ виборець зміг проголосувати.
У нього було запрошення, але його не знайшли у списку виборців. Голова заявила, що треба було прийти 19 жовтня перевірити себе.
Представники поліції на окремих дільницях беруть на себе невластиві їм функції: перевіряють посвідчення спостерігачів та знаходять в приміщенні для голосування – повідомляє спостерігач КВУ з ВД 650762.