Адвокати підозрюваної у держзраді херсонки не з’явились до суду, через що засідання не відбулось

16 Жовтня 2020, 15:03

16 жовтня о 13:30 у Херсонському міському суді відбулось засідання про продовження строку застосування запобіжного заходу у вигляді застави Тетяні Кузьмич, яку підозрюють у державній зраді.

Про це, посилаючись на прессекретарку Херсонського міського суду Оксану Теленик, повідомляє UA:Суспільне. 

“Слідчий суддя Херсонського міського суду Дмитро Гонтар розглянув клопотання управління СБУ в Херсонській області про продовження строку застосування запобіжного заходу у вигляді застави відносно підозрюваної у скоєнні державної зради. Судове засідання було відкладено у зв’язку з неякою трьох захисників особи, відносно якої розглядалось клопотання,” – йдеться в повідомленні.

Як розповіла Оксана Теленик, засідання відбудеться 19 жовтня о 14:30.

Раніше суд частково задовольнив клопотання Херсонської обласної прокуратури та продовжив дію покладених на підозрювану у державній зраді Тетяну Кузьміч обов’язків до 20 жовтня.

Наразі Кузьміч заборонено спілкуватися з іншими фігурантами кримінального провадження. Серед них херсонський проросійський діяч Кирило Стремоусов, який перебуває у статусі свідка. У нього вдома співробітники СБУ провели обшук та вилучили комп’ютерну техніку.