В Києві презентують чат-бот для мешканців ТОТ Крим

06 Вересня 2020, 10:26

8 вересня о 12:30 відбудеться презентація чат-боту для кримчан, що є спільним продуктом  Представництва Президента України в Автономній Республіці Крим, правозахисної організації Crimea_SOS та Української  Гельсінської  спілки  з прав людини (УГСПЛ).

Про це повідомляють в УГСПЛ.

Учасники заходу представлять чат-бот для громадян, що проживають на території тимчасово окупованого Кримського півострова, для отримання типових відповідей на найбільш поширені питання:
-оформлення паспортних документів;
– реєстрація фактов народження/смерті, які відбулися на тимчасово окупованої території;
-актуальні процедури перетину адміністративної межі через КПВВ.
Під час презентації вони не тільки покажуть, як працює новий онлайновий інструмент, але і нададуть інформацію про найбільш популярні послуги, за якими звертаються до держави мешканці тимчасово окупованих територій та проблемні питання, з якими стикаються.
Додаткова інформація за тел.: +380665038277, e-mail: krymsos@gmail.com.
Акредитація журналістів: anna@ukrinform.com .
Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформа: https://www.youtube.com/user/UkrinformTV , а також на Facebook-сторінках організаторів.
Нагадаємо, що з 00:00 29 серпня 2020 року відновилась робота контрольних пунктів в’їзду на тимчасово окуповану територію АР Крим і м. Севастополя та виїзду з неї. З цього часу КПВВ працюють у звичному режимі.