В херсонському “Кристалі” вісім осіб захворіли на коронавірус

26 Вересня 2020, 12:31

Фото МФК "Кристал"

Ще в чотрирьох  осіб,  пов’язаних з  херсонським  футбольним  клубом  “Кристал”,  діагностували COVID-19.  Загалом в клубі хворіють п’ять гравців, два співробітника та президент клубу. 

Про це повідомляє сайт “Кристалу”. 

За уточненими даними, отриманими після тестування на COVID-19, у МФК “Кристал” виявлено ще чотири випадки захворювання на коронавірус.

Позитивний результат отримали директор клубу Сергій Шевцов, тренер воротарів Роман Бальчос, півзахисник Данило Черкашенко та співробітник клубу Ірина Нетована.

Усі четверо відправлені на двотижневий карантин.

На день раніше клуб повідомив, що МФК “Кристал” отримав результати запланованого тестування на коронавірус.

За його результатами, відразу чотири гравці отримали позитивні результати – голкіпер Валерій Восконян, а також півзахисники Сергій Цибульський, Сергій Цой і Віктор Мартян.

Сьогодні в Херсоні має відбутися матч Першої Ліги, в якому місцева команда, не зважаючи на спалах коронавірусу всередині колективу, прийматиме харківський “Металіст”.

Матч з “Металістом 1925” відкриє програму четвертого туру Першої ліги. До звітнього поєдинку команди підходять у різному психологічному стані – херсонці поки що не можуть здобути бодай один заліковий бал після початку сезону, а от команда “Металіст” займає третє місце після трьох турів.