Поліція встановила зброю, з якої обстріляли херсонську маршрутку

07 Вересня 2020, 17:16

Слідчо-оперативна група встановила, що причиною розбиття скла став постріл з пневматичної зброї. За даним фактом Херсонським відділом поліції відкрите кримінальне провадження за статтею «Хуліганство».

Про це повідомляють в Нацполіції. 

Як розповів начальник Херсонського відділу поліції Олександр Говорун, подія сталася по проспекту Сенявіна на кінцевій зупинці маршруту №6.

Водій розповів поліцейським, що збирався розпочати рух по маршруту, та в цей час почув удар по боковому вікну, яке одразу покрилося павутинням. В ході огляду скла слідчо-оперативна група встановила, що пошкодження характерне для кулі від пневматичної зброї.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ст.296 Кримінального кодексу України «Хуліганство». Слідчі припускають, що стріляли з хуліганських мотивів з квартири однієї із багатоповерхівок, які розташовані неподалік від зупинки. Наразі поліція вживає заходи для встановлення особи підозрюваного.

Про обстріл автобуса КП “Херсонський комунальний транспортний сервіс” в соцмережі Фейсбук заявив директор підприємсятва Павло Ткаченко.

“05.09.2020 о 16:50 автобус КП “Херсонський комунальний транспортний сервіс” ХМР, який слідував маршрутом #6, був обстріляний невстановленою особою. В салоні знаходилось 5 пасажирів, автобус тільки від’їхав від кінцевої зупинки на проспекті Адмірала Сенявіна. Пошкоджене скло буде замінено, АЛЕ – головне питання, що було в голові тієї особи, яка стріляла?“, – прокоментував ситуацію у соцмережі Павло Ткаченко.

Слідчі дії тривають.