Поблизу Херсона проходить Всеукраїнський чемпіонат Національної поліції з практичної стрільби

16 Вересня 2020, 12:05

На  полігоні поліції Херсонщини розпочався Всеукраїнський чемпіонат Національної поліції з практичної стрільби, в якому представлено 27 команд з усіх областей України, Департаментів патрульної поліції та поліції охорони.

Про це повідомляють у Нацполіції. 

На чемпіонаті поліцейські виборюють першість у шістьох видах швидкісних вправ високої складності.

Переможців визначать в особистому та командному заліках.

 

“Вже сьогодні  упродовж дня на сучасному поліцейському стрілецькому полігоні ми будемо спостерігати напружену спортивну боротьбу, справжню майстерність та незламну жагу до перемоги поліцейських. Ми впевнені, що такі чемпіонати об’єднують та допомагають обмінюватись досвідом між поліцейськими з усієї України», – зазначив  начальник обласного главку поліції Херсонщини Олександр Прокудін.

На Херсонщині чемпіонат відбуватиметься другий рік поспіль. В 2019-му спортсмени-стрільці виборювали першість у чотирьох видах швидкісних вправ високої складності: «Ель-Президент», «Паніка», «Шквал» та «Тунелі Купера». Стріляли з пістолетів, які є на озброєнні в Національній поліції України.

До складу колегії суддів  увійшли 18 осіб, серед яких Національні судді та кандидати Національного судді українського регіону Міжнародної конфедерації практичної стрільби.