Приміщення Новотроїцької та Новозбур’ївської туберкульозних лікарень планують продати

07 Серпня 2020, 11:30

5 серпня на засіданні комунальної комісії Херсонської Обласної Ради було прийнято рішення про можливість передачі приміщень Новотроїцької та Новозбур’ївської теберкульозних лікарень у приватну власність. 

Про це повідомляє сайт NovaMedia.

“Депутати вирішили передати будівлі КНП «Новозбур’ївська обласна туберкульозна лікарня» ХОР та КНП «Новотроїцька обласна туберкульозна лікарня» ХОР в оперативне управління комунальній установі з капітального будівництва та експлуатації Херсонської обласної ради та включити їх до переліку об’єктів, які підлягають приватизації”, – йдеться в повідомленні.

Голова Новотроїцької районної державної адміністрації Наталія Солтановська, на своїй сторінці у Фейсбук підтвердила інформацію.

“На жаль, ані районна рада, ані Новотроїцька селищна рада не захотіли брати будівлю тублікарні на баланс”, – зазначила пані Наталія.

В Херсонській області було ліквідовано три протитуберкульозні лікарні – Новотроїцька, Новозбур’ївська та фтизіатричне відділення і дитяча туберкульозна лікарня в Олешках. Майже всіх хворих перевели на амбулаторне лікування.