Посольство США надало прикордонникам разову допомогу на суму 3 мільйони гривень

06 Серпня 2020, 13:52

Фото ДПСУ

Посольство США в Україні і зокрема Відділ з правоохоронних питань (INL) є стратегічним партнером Держприкордонслужби у боротьбі з розповсюдженням COVID-19.

 Співробітники американського Посольства передали українським прикордонникам 100 тисяч масок, понад 16 тисяч респіраторів, 2700 захисних комбінезонів та більше 1600 захисних окулярів. Загальна вартість допомоги складає 3 мільйони гривень.

Про це повідомляють у ДПСУ.

Отримані засоби захисту будуть розподілені між підрозділами охорони кордону і лікувальними установами відомства та сприятимуть безпечнішому виконанню службових обов’язків в умовах боротьби з всесвітньою пандемією.

В свою чергу, як повідомлялось раніше, волонтери благодійної організації громади міста Херсона «Захист» прередали до   управління Херсонського прикордонного загону вантаж багаторазових захисних масок.

Волонтери передали 770 багаторазових захисних масок, які виготовили майстри швейної фабрики «Aneles» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Першочергово даними масками будуть забезпечені військовослужбовці, які несуть службу в контрольних пунктах в’їзду-виїзду на адмінмежі з ТОТ АР Крим та в пунктах пропуску через державний кордон.