Херсонську обласну інфекційну лікарню охоронятиме Нацгвардія

17 Серпня 2020, 10:43

Фото Нацгвардія

Військова частина 3056 вже вдруге розпочинає виконання завдань з охорони громадського порядку на території Херсонської обласної інфекційної лікарні ім. І. Г. Горбачевського та прилеглої до неї ділянки. Таке рішення було обумовлено збільшенням кількості хворих на COVID-19 в області.

По це повідомляють у Військовій  частині 3056 Національної гвардії України.

«Це завдання для нас не є новим, адже минулого разу ми забезпечували охорону інфекційної лікарні майже три місяці. У зв’язку із покращенням епідеміологічної ситуації з 16 червня наряди було знято, але зараз, нажаль, із зростанням рівня захворюваності, знову виникла потреба в посиленому контролі”, – зазначив командир патрульного підрозділу частини лейтенант Микола Кость.
Гвардійці чергуватимуть цілодобово у три зміни, з дотриманням заходів особистої безпеки та з використанням захисних масок, гумових рукавичок та окулярів. Також військовослужбовці мають при собі дезінфікуючі речовини для обробки рук та поверхонь.
Вхід до лікарні буде здійснюватись через тимчасовий контрольно-пропускний пункт. Проїзд на територію лікарні власним автотранспортом заборонено.
Нагадаємо, що вХерсонській області черговий летальний випадок, пов’язаний з хворобою на коронавірус.Помер чоловік, 84 роки, житель м Херсон. Мав супутньо онкологічну патологічну хворобу, ішемічну хворобу серця та COVID-19.