ГОГОЛЬFEST у Херсоні відбудеться з 4 по 6 вересня

06 Серпня 2020, 18:31

Міжнародний мультидисциплінарний фестиваль сучасного мистецтва  ГОГОЛЬFEST вперше відбудеться у Херсоні з 4 до 6 вересня.

По це повідомляють на сторінці у соцмережі Фейсбук фестивалю. 

“Всі напрямки перетинаються між собою — у цій свободі та взаємодії створюються крос-дисциплінарні, не схожі ні на що, вражаючі продукти. Події відбуватимуться у найхаризматичніших точках міста. Створюються site-specific проекти, розроблено унікальні архітектури сцен та розміщення глядачів. Звісно, із дотриманням всіх карантинних вимог”, – йдеться в повідомленні.

Про локації, концепцію, хедлайнерів та перші подробиці програми команда Dream ГОГОЛЬFEST розкаже під час прес-конференції 13 серпня, яка, чому, відбудеться в херсонському Гідропарку і на яку для представників ЗМІ потрібна акредитація.

Ще 10 січня голова ХОДА Юрій Гусєв заявив:“Зараз ми обговорюємо вже технічні деталі та правові механізми використання коштів обласного бюджету для проведення фестивалю. Це не великі кошти, бо бюджет буде спонсорувати тільки частину витрат, адже більшу долю фінансування візьмуть на себе донори та рекламні компанії. Сьогодні я можу з впевненістю сказати, що “ГогольFest” в Херсоні буде!”

Проте? Херсон стане не єдиним містом? де в цьому році відбудеться  ГОГОЛЬFEST. Програма фестивалю виглядає так: Полтава – 15-16 серпня, Херсон – 4-6 вересня, Фастів – 19-20 вересня, 3-4 жовтня — Дніпро і 17- 18 жовтня — Вінниця.