Гусєв вважає, що нічні клуби в області сприяють розповсюдженню COVID-19

02 Липня 2020, 10:13

Фото зі сторінки Юрія Гусєва у Фейсбук

Голова Херсонської обласної державної адміністрації доручив начальнику Головного Управління Поліції Херсонської області та відповідним службам невідкладно провести рейди нічними клубами. За словами Гусєва, нічні клуби часто у своїй діяльності не дотримуються карантинних норм та сприяють поширення коронавірусу.

Про це повідомляє ХОДА. 

“В Україні наразі невтішна ситуація зі зростанням кількості лабораторно підтверджених випадків коронавірусної хвороби. Водночас, все більше закладів масового перебування людей, зокрема нічні клуби, порушують санітарно-епідемічні вимоги.

Очільник області  Юрій Гусєв  повідомив на своїй сторінці у соцмережі: «Вважаю це неприпустимим та небезпечним для життя і здоров’я людей! Доручив начальнику ГУ Нацполіції в Херсонській області та службам Херсонської облдержадміністрації невідкладно провести рейди нічними клубами області».

Зокрема, протягом вихідних 52 COVID-патрулі, до складу яких увійшли поліцейські, працівники фіскальної та податкової служб, органів місцевого самоврядування та Держпродспоживслужби перевірили 251 розважальний та торговельний заклади. За порушення правил дотримання карантину складено 8 адміністративних протоколів”, – йдеться в повідомленні. 

Сам же Юрій Гусєв, судячи з його сторінки у Фейсбуці, не завжди дотримується норм карантину.

Наприклад, вітаючи держслужбовців з професійним святом в стінах обласної адміністрації, пан Гусєв проігнорував засоби індивідуального захисту.

Тижнем раніше голова ХОДА, перебуваючи з візитом у Новотроїцькому районі, під час спілкування з місцевими мешканцями захисну маску зняв. Нардеп же від 185 виборчого округу Володимир Іванов, що на фото стоїть з ним поруч,  про карантинні норми, здається, зовсім забув. 

 

Згідно з наступним  фото, пан Гусєв, вітаючи 9 червня  ветерана Другої світової зі сторіччям, також забув використати засоби особистого захисту та нехтує рекомендаціями МОЗ щодо дотримання соціальної дистанції. 

Нагадаємо, що за останню добу проведено 225 ПЛР-досліджень та 189 досліджень методом ІФА на виявлення коронавірусу. На Херсонщині зафіксовано 2 нових лабораторно підтверджених випадки на COVID-19.