Гусєв планує посилити роботу COVID-патрулів

28 Липня 2020, 12:07

Фото ХОДА

За інформацією райдержадміністрацій та міськвиконкомів області, наразі на Херсонщині створено та діє 270 COVID-патрулів. Юрій Гусєв вважає, що дана кількість є недостатньою та закликає населення ретельніше дотримуватись карантинних норм. 

Про це повідомляють у ХОДА. 

«Сьогодні ми бачимо, що більшість людей нехтують карантинними обмеженнями, не вдягаючи маски у громадському транспорті та приміщеннях. Не слід забувати про адміністративну відповідальність у разі недотримання карантинних обмежень. Я прошу посилити роботу COVID-патрулів. Давайте не забувати, що карантин продовжується», – наголосив очільник Херсонщини.

Загалом  учасники COVID-патрулів провели понад 8,5 тис. рейдів, за результатами яких разом з правоохоронцями та представниками органів місцевого самоврядування складено 729 протоколів. Також понад 2,1 тис. актів складено щодо порушників карантинних обмежень органами місцевої влади.

Сам очільник області також  іноді не  дотримується норм та правил карантину. Наприклад 17 червня, відвідуючи Новотроїцький район, де проходили мітинги проти примусової децентралізації, очильник області спілкувався з місцевими мешканцями без захисної маски. Це чітко видно на відео новотроїцького видання “Трудова Слава”. 

https://www.facebook.com/105331627852696/videos/971674996636725/