За добу адмінмежу з тимчасово окупованим Кримом перетнуло майже 460 осіб

16 Червня 2020, 12:13

Фото ДПСУ

З 14 червня на виконання вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 12 червня № 480 повністю відновлено пропуск у всіх контрольних пунктах в’їзду/виїзду на межі з ТОТУ АР Крим. Наразі контрольні пункти в’їзду-виїзду «Каланчак», «Чаплинка» та «Чонгар» продовжують функціонувати в штатному режимі.

Про це повідомляють у ДПСУ.

“Протягом минулої доби  на КПВВ прикордонники оформили 458 осіб, з них – в напрямку анексованого півострова прослідувало 152 громадянина, а на материкову частину України повернулось 306 громадян.

Усі громадяни, які прямують на материкову частину України, зобов’язані встановити мобільний додаток «Дій вдома» та відбути двотижневу самоізоляцію”, – йдеться в повідомленні.

В Херсонському прикордонному Загоні наголошують, що у період дії карантину, установленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню захворювання COVID-19, прикордонники відмовлятимуть у виїзді з тимчасово окупованої території України особам, які не надали згоду на самоізоляцію з використанням електронного сервісу “Дій вдома”.