В Офісі Президента пріоритет надають ремонту доріг, що ведуть до курортів

13 Червня 2020, 13:06

Дороги до морів – важливі складові програми «Велике будівництво».  Про це під час брифінгу повідомив заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко.

До переліку входить і дорога до Скадовська, що найближчим часом буде введена в експлуатацію після поточного середнього ремонту.

Про що поінформував голова Державного агентства автомобільних доріг України Олександр Кубраков, повідомляють у ХОДА.

«Однією зі складових програми «Велике будівництво» було важливо щоб, люди могли добиратися до моря в Україні, і Чорного і Азовського, якнайшвидше, по гарних дорогах. Це було одним із завдань Президента. І вже через декілька тижнів починають відкриватися нові відремонтовані дороги до морів», – зауважив Кирило Тимошенко.

Загалом у рамках реалізації національної програми “Велике будівництво” на Херсонщині планується будівництво або реконструкція таких об’єктів:
?6 шкіл (2 нові та 4 добудови);
?6 дитячих садочків (4 нові та 2 добудови);
?8 спортивних стадіонів (3 нові та 5 добудов),
?8 приймальних відділень екстреної медичної допомоги в опорних лікарнях Херсонської області;
будівництво 127,5 км доріг 62 об’єкти (17 автомобільних доріг загального користування місцевого значення та 45 вулиць і доріг комунальної власності).

Нагадаємо, що Тепер Служба автомобільних доріг у Херсонській області оголосила тендер на розробку проєктно-кошторисної документації на поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Р-47 – під’їзд до заповідника Асканія-Нова на ділянці км 0+000 – 22+300. Це є першим кроком для початку робіт на дорозі, які, за наявністю залишкових коштів, можуть початися вже в цьому році.