USAID впроваджує грантові програми для херсонських фермерів

11 Червня 2020, 11:14

Програма USAID з аграрного і сільського розвитку  «Впровадження нових технологій та підвищення продуктивності і якості продукції в плодово-овочевому секторі України», запрошує херсонських аграрііїв до співпраці. 

Про це повідомляє Херсонська обласна державна адміністрації. 

“Метою даної ініціативи є вивчення проблем та аналіз практичних потреб агровиробників з подальшим формуванням інструментів підтримки у вдосконаленні процесів виробництва, запровадженні кращих практик, підвищення прибутковості, впровадження SMART технологій, покращання безпечності та якості продукції плодоовочевого сектору.

Участь в програмі можуть взяти дрібні виробники представлених особистих селянських господарств (ОСГ), фермерські господарства,  представники агрокомпаній, що займаються вирощуванням плодоовочевої та ягідної продукції”, – йдеться в повідомлені. 

Термін 2-го етапу подачі заявок – 30 червня 2020 року.

Посилання на реєстрацію:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=piQffDl9LEWCNwcm47Gac-sFhtpCBptNjFtzoqYsh3pUNUtENFdMQlVFRFU1MUs1NFg1RUY4QklTVyQlQCN0PWcu

Агентство США з міжнародного розвитку (англ. United States Agency for International Development, USAID) — незалежне агентство федерального уряду США. Відповідає за невійськову допомогу США іншим країнам. Адміністратор Агентства та його заступник призначаються президентом за згодою Сенату і діють в координації з Державним Секретарем США.

Основні напрями роботи Агентства включають в себе підтримку торгівлі, сільського господарства, економічного зростання, охорони здоров’я, екстрену гуманітарну допомогу, сприяння у запобіганні конфліктам та підтримку демократії в більш ніж 100 країнах світу.