Керівники реабілітаційного центру для безхатченків “Надія” провели онлайн-екскурсію по своєму закладу (відео)

07 Червня 2020, 12:34

Фото IPC-Херсон

Керівники центру для реабілітації безхатченків “Надія” вирішили ознайомити громадськість з роботою свого закладу. Для цього вони влаштували імпровізовану екскурсію центром, в ході якої познайомили глядачів з мешканцями “Надії” та умовами їх проживання.

https://www.facebook.com/KsRehabCenterHope/videos/1197501990592398/UzpfSTEwMDAwNzA2Mjg0MjI5MToyNzI4MzY1ODk3NDA4ODEy/

Відео на своїй сторінці у соцмережі Facebook опубліквала Римма Бараненко, одна з фундаторок даного закладу.

За словами активістки, такий захід керівники “Надії” провели також для інформування щодо роботи центру місцевих посадовців, що, на думку пані Бараненко, ініціюють щодо закладу несанкціоновані  перевірки.

“Після того, як ми не пустили “перевірку” на екскурсію по Центру – ми вирішили провести її самі. Віртуально. Щоб вся громадськість могла подивитись, що відбувається в Центрі, яким життям він живе: що там їдять, на чому сплять та хто все ж таки скаржиться.
Четверо молодих і здорових людей на відео – це колишні пацієнти тубдиспансера, які після виписки могли опинитись на вулиці і їх здоров’я могло знову похитнутись. І невідомо куди повернуло б їх життя, якби не можливість отримати дах над головою та їжу в скрутну хвилину”, – пише в себе на сторінці пані Римма. 

Працівники центру “Надія” готові допомогти всім нужденним. Його адреса: м. Херсон, проспект Сенявіна 25.

Якщо бажаєте підтримати центр реабілітації людей, що потрапили у складні життєві обставини – будемо дуже вдячні! Центр існує завдяки волонтерській підтримці!  Наразі в закладі є потреба в коштах для оплати комунальних платежів та косметичного ремонту в приміщеннях.  Картка Приватбанк 5363 5420 1245 5219 Лапицький В.О.